Alu profil Odense kan laves lige til formålet

0
1763

Når du er ved at bygge noget, så er det der tit skal planlægges en del på, hvordan man få lavet tingene, så det kommer til at holde i lang tid. En af de måder man kan gøre det på er, at man kan beklæde det med noget der ikke sådan lige går til. Vi bygger jo stadig mange ting i træ, og træ holder egentlig ikke ret godt til vind og vejr, hvis ikke der er noget der beskytter det, så derfor er man nødt til at beklæde det med noget. Det er tit noget som maling, der bliver brugt til det, men der er også metal mange steder. Det er især, når der er tale om skotrender, og kante på træet. Der er ikke mange steder man behandler direkte flade, ved at beklæde dem med aluminium, simpelthen fordi der ikke er brug for den styrke, det giver. Desuden er det heller ikke helt billigt, hvis man gerne vil have beskyttet store flader med aluminium, men det er som sådan ikke umuligt, og det kan være enormt flot, så derfor kan det godt være, at du vælger det alligevel.

Få bøjet profiler

Hvis du bare gør, som de fleste andre gør, og bruger metal som beklædning, når du skal have beskyttet nogle kanter, eller noget andet, der har en eller anden mærkelig form, så kommer det næste store spørgsmål. Du skal finde ud af, hvad det er for en profil, du har brug for, og det kan godt være lidt af et bøvl. Som regel er det ikke så svært at finde ud af, hvad det er for en profil du skal have, og hvad det er for nogle mål den består af, men det kan være lidt af en opgave, at finde ud af hvor du kan købe den profil henne. Nogle gange er det jo nogle ret specielle profiler der er snak om, og derfor er det ikke sikkert, at det lige er noget der ligger på et almindeligt lager. Er det ikke det, så kan det være en god ide, at få det lavet specielt, så det ikke bare bliver købt, som man er vant til det, hvor det allerede er masseproduceret på en eller anden fabrik, og det kan du læse mere om her: http://t-jacobsen.dk/egne-produkter/alu-profiler.aspx

Du slipper for spild

welding6En anden fordel ved, at du får dit alu bukket i Odense, Middelfart eller et andet sted på Fyn er, at du slipper for, at have en masse liggende bagefter, som du har betalt for, men ikke har fået brug for. Hvis du køber almindelig profil, ender du nok med at skulle købe det i 6-meters stykker, og det betyder måske, at der kommer en masse spild på det, som du ikke kan bruge. Det er jo metal du har betalt for, men som kan ryge direkte ud igen, og det spild kan slippe for, hvis du selv bestiller det. Derfor kan det være det er direkte billigere.