Book en foredragsholder og øg din effektivitet

0
1189

Er du virksomhedsejer eller har ledelsesansvar, så ved du at dit vigtigste aktiv er dine medarbejdere. For uden dem og deres støtte så kommer succesen ikke til at vare længe. For dine medarbejdere er ligesom maskiner, de skal vedligeholdes, de skal finjusteres og engang imellem skal der nye dele til. Her snakker jeg ikke om at man fyrer de enkelte medarbejdere, tværtimod, her menes der at man giver dem ny viden, så de på den måde kommer til at fungere optimalt.

Lad dig inspirere af andre

Selvom man som leder er vant til at stå på scenen foran sine medarbejdere og være den som har ansvaret og sætte kursen for skibet, kan det engang imellem være sundt at få en foredragsholder udefra, som kan hjælpe med at motivere de ansatte med andre virkemidler. Vi fungerer alle sammen forskelligt og forskellige input har forskellige følgevirkninger og det er derfor ikke utænkeligt at en foredragsholder kan bidrage med ny nyttig viden for medarbejderne. Også selvom de kendte stoffet i forvejen, så kan det at de får det af vide på en anden måde betyde at de optager det bedre.

Overvej foredragsholder Torben Wiese

Står du overfor at skulle samle dine medarbejdere så overvej i den forbindelse foredragsholder Torben Wiese. Han er en af de bedste foredragsholdere i Danmark og har stor erfaring.  Et af de foredrag du bør overveje er foredraget hvor man lærer at adressere sine vaner og overvejer om de skal gentænkes. For vi mennesker er desværre tilbøjelige til at begå de samme fejl igen og igen, på den samme måde, hvis det er blevet en vane. Det er ikke fordi vi er dumme, men fordi vi bliver slaver af vanens magt. Her kan et foredrag fra Torben belyse vanerne og gøre en opmærksom på dem, og dem som kunne trænge til finjustering. For hvis du ikke får det resultat du ønsker ud af en given handling, så skal du lave den om for at få et andet resultat.

Torben kommer med input og indspark på en ikke belærende måde, men formår med sin unikke indgangsvinkel at engagere salen for på den måde at berige folks med hans ideer. Som man kan se på hans hjemmeside, er den fyldt med begejstrede deltagere. Med god grund, for der ligger mange spildte timer i dårlige vaner og at synliggøre dem, kan betyde at du får mindre travlt på dit arbejde og dermed nedsætter dit stressniveau, blot ved at ændre nogle få ting. Det er det man skal have med i baghovedet. Det er tit ikke meget der skal til af forandring før at det får en stor effekt og det gør et lille foredrag af Torben.