De bedste LED lysstofrør til typehuse

0
2278

Når man designer et typehus er der mange forskellige ting man skal have i hovedet, og sørge for at tænke over. Især fordi det er typehuse, og det er nogle huse der kommer til at blive bygget mange gange, skal det hele være lige i øjet, så man er sikker på at der ikke kommer fejl. Dette gælder også når det kommer til belysningen, for det er en af de ting der skal være allerbedst i et nyt hus. Det duer ikke at man køber noget lys der er billigt her og nu, men som kommer til være dyrere når elregningen kommer. Man skal generelt være opmærksom på de følgende ting:

  • Behagelig belysning – lyset skal ikke skære i øjnene og ikke være for koldt
  • Bedste energiklasse – lyset skal tage mindre strøm end alle andre alternativer, og derfor være billigst
  • Skal tænde med det samme – det er enormt frustrerende at skulle vente på at en pære varmer op

Disse ting er alle sammen nogle vigtige ting, og det kan virke som noget af en opgave at få dem alle opfyld i en løsning, men det kan godt lade sig gøre, og det kan det gennem LED. LED er det der holder længst, det der tager mindst strøm og det der er mest fremtid i, af alle de forskellige typer af belysning vi har og vælge imellem. Derfor er der ingen tvivl om at det er den bedste måde at gøre det på. Tag fx et kig på Mrperfect LED lysstofrør – det er kvalitet.

Lysstofsrør

Billigst i længden

Selvom LED ikke er billigt lige når man køber, giver det mening på den lange bane, for det er noget af det der bruger mindst strøm. Det lyder ikke som noget der gør den store forskel når man bare snakker om nogle få watt, men i løbet af et år, begynder det virkelig at tage fart, og lyset er tændt i mange timer.

Men bliver det virkelig til så mange timer?

Man skal tænke på at der er 8760 timer på et år, og selv hvis man sover 8 timer hver dag, og er på arbejde i 8 timer mere, så har man stadig 8 timer hjemme. I de timer vil du have brug for lys, og det skal du have fra dine lamper – der måske kunne være lysstofrør. Selv hvis de kun er tændt 4 timer om dagen er 1460 timer, og det bliver til mange penge på elregningen.