Find de rigtige lister til at have mellem dine badeværelsesfliser

0
2227

Når du skal lave badeværelse, er det vigtigt, at du får gjort det ordentligt. Du skal sikre det grundigt mod vandet. Ellers kan du risikere, at vandet trænger ind i væggene eller ned i gulvet. Det kan give store skader med mug eller skimmelsvamp. Du kan godt selv lave dit badeværelse, men hvis du ikke er helt sikker på, hvad du gør, er det derfor en god ide, at du får en anden til at gøre det.

bathroom-490781_960_720Vælger du selv at lave badeværelset, bør du lægge vægt på at finde de helt rigtige fenderlister til det. Listerne bruges fra alt fra skibe til vådrum, og det er derfor en god løsning for dig at bruge disse lister. De er nemlig lavet til at holde vandet ude. Det gør, at du ikke pludselig står i en situation, hvor du har skimmelsvamp i dit hus. Det er meget sundhedsskadeligt, så det er derfor vigtigt at undgå det.

Sådan vælger du de rigtige fenderlister og badeværelsesfliser

Nogle lister kan kun fås i længder af to meter, mens andre kommer i mindre stykker. Hvis du har brug for nogle lange lister, kan du derfor sagtens vælge fenderlister på to meter. Ellers kan du gå efter de kortere lister. Det kan være en god ide at se på de forskellige typer og kvaliteter af fenderlister, inden du bestemmer dig. Generelt er kvaliteten af listerne dog god, og det er ofte kun småting, der adskiller dem fra hinanden.

Når det kommer til fliserne, kan der være meget større forskel. Det kommer både an på mode og smag. Hvis du skal lave nyt badeværelse, er det selvfølgelig altid en god ide at se på, hvad der er på mode netop nu. Det kan være, at du gerne vil have de allernyeste fliser. Det kan dog også være en god ide at vælge noget mere tidløst. Det kommer meget an på, hvor ofte du laver nyt badeværelse.

For de fleste mennesker laver de nyt badeværelse hvert 10. til 20. år. Det vil sige, at de lever med deres badeværelse i rigtig lang tid. Det kan derfor være rart, at det ikke er styret alt for meget af en bestemt mode. Det samme er en god ide at tænke over, når du vælger farve på fliserne. Det kan være, at der er en farve, der er in netop nu. Men vil den være det om fem år?

Badeværelsesfliser i forskellige størrelser

Når du skal lægge nye fliser på dit badeværelse, er det også værd at overveje, hvor store fliser du vil have. Lige nu går moden mod større og større fliser. Tidligere skulle fliserne være mindre. Hvis du vil have et meget moderigtigt badeværelse, skal du altså vælge nogle større fliser. Hvis du er i tvivl, kan du jo vælge nogle mellemstore fliser.

Hvis du ved, at du skal sælge dit hus inden for en overskuelig årrække, kan det også være en god ide at tænke over, hvordan dit badeværelse ser ud. Hvis det er for personligt, kan huset blive sværere at sælge.