Fordelen ved at få lavet hulmursisolering

0
1539

At få lavet hulmursisolering på sit hus er både nemt, hurtigt og en ganske god investering i fremtiden. Det har nemlig utallige gange vist sig, at de huse der er blevet isoleret efter har givet mærkbart lavere udgifter til opvarmning, og oven i hatten giver det også et langt bedre indeklima overalt i boligen.  Isoleringen forebygger nemlig både fugt, træk og brandspredning, foruden at holde på varmen og generelt mindske den støj, der kommer udefra. Læs mere og få yderligere information ved at følge linket: http://karleriklund.dk/isolering/hulmursisolering

Det gør desuden kun gode ting for et eventuelt salg engang i fremtiden, idet værdien af ejendommen generelt stiger markant. I visse tilfælde kan det endda vise sig at være nok til at gøre udslaget, hvis man har et boliglån man gerne vil have omlagt til en lavere rente. Omkostningerne ved det hele er således tjent ind igen på ganske få år, og så kan man oven i købet have god samvittighed, da det at være energibevidst også skåner miljøet en hel del i længden.

 

Hvordan udfører man hulmursisolering?

 

En erfaren håndværker kan tage sig af hulmursisolering på ganske kort tid, og selve processen er både simpel og nem at udføre. Det fungerer ved at der fjernes en eller flere mursten, hvorefter isoleringsmaterialet – som ofte består af rockwool – blæses ind. Det fordeler sig selv inde i murene grundet dets konsistens og egenskaber, hvilket også betyder at samtlige sprækker og ufremkommelige steder også bliver fyldt ud. Netop derfor anbefales løsningen så kraftigt, da det sikrer at der ikke er nogen områder af muren der undgår isoleringen. Når alt materialet er blæst ind og hulrummene fyldt, er det blot et spørgsmål om at murstenene bliver sat på plads igen, hvorefter der bliver fuget efter. Alt arbejdet klares således udefra, så støv og andre gener mindskes så meget som muligt, og der ikke skal sættes et større projekt i værk indenfor også.

Det kan derfor godt betale sig at tage kontakt til en håndværker så hurtigt som muligt, og få et tilbud på hvornår opgaven kan blive udført. Lige så snart der er aftalt et konkret tidspunkt, vil man opleve at hele arbejdet er udført inden for ganske kort tid, og de positive følger er mærkbare stort set med det samme.

 

Hulmursisolering som en investering i fremtiden

Hvis du gerne vil sikre dig en lavere varmeregning, en mindre belastning af miljøet og en bedre følelse af komfort i dit hjem, er der ingen grund til ikke at få en håndværker til at efterisolere dit hus. Opgaven klares hurtigt og nemt, og det beløb du betaler for det kommer til at tjene sig selv ind på utrolig lidt tid. Udover at det kan mærkes på pengepungen, giver det samtidig en følelse af at man gør sit for at passe på vores natur, ligesom den generelle sundhed for dig og dine kære bliver taget vare om. Ring derfor allerede i dag og få et uforpligtende tilbud – så er der ikke langt til den optimale løsning for dig.