Går du med renovationsplaner?

0
1459

Mange har på grund af sommerferien som lige er begyndt, kastet sig ud i større hjemmeprojekter. De er projekter som der ikke før var tid til, har ferien pludselig givet rum for. Mange har derfor kaster sig ud i store renovationer. Det gamle umoderne køkken får nyt look, det slidte badeværelse får nye fliser, stuen bliver malet i en ny farve, og haven får endelig den kærlighed den har behov for. Det kan være svært at finde tid til disse projekter i hverdagen.

Stå ikke alene

Når vi søger nye løsninger til vores hjem, er det oftest en god idé, at gøre en grundig research. ellers risikerer vi at kaste os ud i store projekter, som vi slet ikke kan overskue eller færdiggøre. Nogle gange erfarer vi, at vi har gabt for højt. Nå så hverdagen starter igen, og vi ikke længere har tid til at gennemføre vores planer, står hjemmet stille i kaos. Vi bliver så dagligt mindet om, hvad vi snart må stresse over at færdiggøre, uden at have tiden til det. Derfor er den rette vejledning essentiel. Hvis vi skal heldet med os fra start, kan det være en god ide at alliere sig, med nogen som har prøvet, at kaste sig ud i et lignende projekt før. En sparringspartner eller en hjælpende hånd, kan hjælpe dig til at styre uden om mange problemer.

Spar besværet og vælg mikrocement

Ville det ikke være rart, hvis der var en overall pæn løsning og samtidig nem løsning, der kunne optimere looket i dit hjem. En løsning der kunne være med til at give dit hjem et mere råt look, og give rummene mere karakter. Hvis det er det du søger, så vil mikrocement være en løsning for dig. Mikrocement gulv har den fordel at det kan fordeles på alle flader, og kan være med til at skabe den samme effekt, som beton og cement giver. Denne løsning kan købes hos basebeton.dk. Med deres basebeton kan du give overfladebehandlinger til både dit gulv, dine bordplader, eller dine fliser. En anden fordel ved mikrocement er også, at det er meget vandtæt er slidstærkt. Derfor er et mikrocementgulv en god løsning. Et mikrocementgulv vil give dit hjem den største forandring, da det får hele rummet til at ændre karakter. Vælger du at bruge mikrocement i dit hjem, vil det kunne bidrage til et rustikt og mere industrielt look.

Et hav af muligheder

Så hvis du har overvejet, at give dig i kast med et stort renoveringsprojekt i løbet af ferien, så overvej dine muligheder. Ved at vælge en mikrocement-løsning kan du spare dig selv for en masse arbejde. Du slipper blandt andet for en hård og besværlig nedrivningsproces. Ønsker du en helt glat overflade, kan det dog være nødvendigt at spartle og pudse overfladen, så den syner helt jævn. Derefter kan du påføre basebeton og opnå en glat og smuk overflade. Du kan også vælge imellem mange forskellige farver. Beton behøver nemlig ikke kun at have den klassiske grå farve. Ønsker du et mat eller blankt look, kan du også få det.

Industrielt er moderne

Det industrielle design er en æstetik, som tager udgangspunkt i gamle fabrikker og industrielle arbejdspladser. Industrielt design er kendetegnet ved at være koldt og råt, oftest kendetegnet med synlige ufærdige betonvægge eller en rå stål-konstruktur. Rustne, grå, og mørke farver er altså på mode. Mange køber gamle fabrikker, loftrum, og lagerrum, for netop at få et industrielt hjem. Det er en stil som særlige er blevet populær indenfor de seneste år. Ved at vælge en mikro cement-løsning, kan du få et industrielt og moderne look i dit hjem.