Giv dit hår et friskt udtryk med balayage

0
817

En tur til frisøren skal være en forkælelse for dig, og du skal gå derfra med et resultat, du er glad for. Det kan give et nyt look til dig og give mere liv til dit hår, hvis du synes, det er blevet for kedeligt. På store dage som konfirmation eller bryllup skal der måske også en professionel frisør til at sørge for at dit hår sidder så smukt som muligt.

Når det kommer til, hvordan håret skal se ud, er der mange valgmuligheder, og det kan være svært at følge med i alle de nye teknikker indenfor frisørkunst, og hvad der er populært.

Prøv noget nyt

Her kan du finde en frisør i Århus , og du kan se eksempler på deres arbejde med hårfarvning og balayage.  Det kan være spændende med striber i håret eller at prøve en helt ny hårfarve. Hvis du er interesseret i at give dit hår et nyt udtryk, uden at det skal være for voldsomt, kan du se på billederne, snakke med frisøren eller du kan læse mere om balayage og babylights. Det er ikke nye teknikker, men de er meget populære for tiden, fordi de giver naturlige farvespil i håret og gør det spændende at se på.

Balayage

Balayge er en hårfarveteknik. Frisøren inddeler håret i sektioner og maler med en pensel. Balayge er fransk og betyder strøg eller at stryge. Frisøren bruger nemlig penselstrøg til at farve håret, hvilket givet et mere naturligt udtryk. Håret bliver ikke farvet i nærheden af hovedbunden, men bliver lysere mod spidserne, så det ser ud, som om det er blevet afbleget af solen. Det betyder, at det ikke giver udgroninger, og at der derfor ikke er meget vedligeholdelse for dig.

Det kan laves i alle farver og nuancer. Som regel er der en mindre kontrast end ved traditionel hårfarvning, men du kan få det, som du vil have det med så meget skarphed og kontrast, som du ønsker.

Babylights

Du kan også få lavet babylights. Det er diskrete striber i håret. De ikke så tydelige, at de ser kunstige ud, men giver dit hår et farvespil, der giver et smukt helhedsindtryk. De bliver lavet for at efterligne børns hår, der er mere varierende i farven end hos voksne. Det er også en god måde at få mere liv og spræl i håret, uden at det bliver alt for prangende.