House Doctor møbler kan give din stue liv og sjæl

0
1960

Går du rundt og trænger til noget nyt liv i hjemmet, fx i stuen, så får du her et par råd til hvordan du kan finde inspiration og gode idéer til dit nye design. Der er massere af muligheder, og der er som sådan ikke nogen regler, når det kommer til indretning. Det er mere op til dig selv, og hvad du selv kan lide der er det vigtigste. Dansk indretning er meget populært rundt omkring i verden, og naturligvis også i Danmark. Du kan finde rigtig mange fede danske produkter på Likehome, som fx House Doctor møbler.

Før du går i gang med at kigge på nye indkøb, så tag en tur rundt i huset, eller det rum, du ønsker at lave om. Kig på alle dine møbler og ting i rummet, og noter ned hvilke du kan lide og hvilke du ønsker at komme af med. Er nogle af møblerne blevet for slidte, er de for store eller små til det du ønsker, eller er du bare gået hen og blevet trætte af dem? Du behøver ofte slet ikke at smide det ud, for det passer måske bare bedre ind i et andet rum i huset. Det er også værd at nævne, at du også kan sælge dine gamle møbler, enten på nettet eller et loppemarked, og på den måde få ekstra penge til dine nye møbler.

Når du til sidst har de møbler og ting i rummet, som du kan lide, så kan du gå videre til det næste skridt.

Vælg din farve

Det er tid til at vælge en farve. Farverne er med til at sætte stemningen i dit rum. Hvis ønsker en rolig farve, så er blålige og grønlige farver perfekte. Vil du gerne have mere energi og opkvikkende farver, så gå med mere levende farver som fx rød, gul eller orange. I Danmark er det dog mere neutrale farver, som ofte går igen og igen. Her er det mere de hvide, grå eller creme der er mest populære.

Det er vigtigt at du vælger en farve, som du vil kunne lide at se på hver dag. Et lille tip her er, at du kan tage et kig i dit klædeskab, og se hvilke farver der går igen. Det er ofte de farver, som du godt kan lide at se på hver dag. Hvis dit klædeskab er fyldt med sort tøj, så er det ikke ensbetydende med et sort rum, gå derimod mere mod de grålige farver i rummet.

Find inspiration til din stil

Den mest effektive måde at finde god inspiration til din stil er ved at kigge på blogs og magasiner. Der findes et hav af gode blogs og hjemmesider, som udelukkende fokuserer på indretning. Du kan helt sikkert finde en håndfuld, som har de stilarter, som du bedst kan lide. Det gode ved disse sider er at de også ofte ligger links ind til, hvor du selv kan finde og købe disse møbler.

Når du har fundet din stil, så er det tid til at købe ind! Det er ofte en god idé at starte med de store møbler, som fx sofa, borde, tæpper og lignende. Derefter begynder du at bygge rummet op omkring disse møbler. Voila, du er nu klar med dit nye rum!