Køb stort gråt granit husnummer med personlig tekst

0
7471

Firma navn eller familie navn på gråt granit husnummer skilt

Vælg mellem skrifttype 1 og skrifttype 2 som ses nedenfor. (De viste husnummer er i sort granit, dette er kun som illustration, disse husnummer fås både i sort og grå granit.

Sort husnummer med tekstHusnummer grår granit

Hos Kingbo kan man bestille er personlig stort gråt granit husnummer, leveringstiden er ca. 3 ugers på denne varer. Du kan vælge at købe dit nye stort gråt granit husnummer her, få det med eller uden navn/familie navn, firma navn. Vælger du at få det nye husnummer i granit med navn/familie navn/firmanavn m.fl. på, er der tale om en specielfremstillede varer.

Unikt husnummer i granit med firma / familie navne på det grå husskilt.

Hvordan skal man få indgangen hjemmet til at ligne noget stilrent, gæstfrit og elegant? Det er det første indtryk en besøgende får, og så er det selvfølgeligt ikke ligegyldigt, hvordan du har indrettet denne vigtige afmærkning af dit territorium. En del af det hele er et moderne husnummer eller navneskilt, der er et eneste stort ”velkommen her”. Men det drejer sig selvfølgeligt ikke bare om besøgende – lige såvel drejer det sig om, hvad du eller din familie føler, når I kommer hjem efter f.eks. en ferie eller en kortere tur.

Navne finder mange anvendelser fra familiens navn over til et mere professionelt finish der er med til at ’brande’ en virksomhed. Hertil kommer selvfølgelig en eventuel hund, der om nogen kan føle sig som bevogteren af sit gebet. Her er en skiltning, der fortæller hvem, der vogter her på sin plads.

Firma navn på navneskilt her i gråt granit

Man kan selvfølgeligt vælge to forskellige skilte for henholdsvis husnummeret og et navn. Faktisk er det også muligt at rekvirere sig et kombineret navne- og nummerskilt, hvor du får det hele samlet på samme skilt. Kombi-skilte kan købes hos Kingbo.dk i dimensionen 30 x 20, hvor dette format gør det muligt, at tilføje ekstra ord på en tekstlinje under adressen. Du skal være klar over, at der ved sådanne bestillinger er en ekstrapris for at tilføje flere bogstaver. Husnummeret sættes op vandret på mur eller væg. Tilsvarende er der et kvadratisk skilt på 30 x 30 med samme muligheder og betingelser som det rektangulære på 20 x 30.

Firma navn indgraveret i grå granit finder du her – Skal folk se dit firmanavn, så få det indgraveret i dit husnummer. Se begge produkter hos Kingbo nu.