Lad en professionel maler udføre arbejdet

0
1452

Når man skal have renoveret i sit hus, kommer man ofte til et punkt, hvor man begynder at se på, hvor man kan spare penge. I denne forbindelse er der mange, der forsøger at spare penge på maleren, fordi de fleste mener selv at kunne finde ud af at male. Dette er dog ofte noget, de fleste fortryder senere hen. En maler står nemlig for mange andre ting end blot at male, og slutresultatet er til at få øje på.

 

Male er kun en lille del af faget

Når man står over for fornyelse og renovering i huset, og man overvejer at spare penge på maleren, skal man huske på flere forskellige ting. Det væsentligste i denne sammenhæng er, at selve malingen er en lille del af malerfaget. En professionel maler har fuldstændig styr på også at spartle, strimle, grunde, sætte filt op samt stå for tapetsering m.m. De fleste privatpersoner kan slet ikke klare denne opgave lige så godt. Dernæst skal man huske på, at malerarbejdet er det allersidste touch i renoveringen, og det der sætter prikken over i’et, og gør at de sidste detaljer kommer på plads. Hvis dette ikke spiller, er helhedsindtrykket ikke godt.

 

Find en lokal malermester og husk fradraget

 

Det er mest nærliggende at benytte en lokal malermester. Bor du fx i Skovlunde i København, kan du nemt og enkelt søge på bynavnene og ”maler”, hvorefter der vil komme flere forslag på en professionel og dygtig maler frem til dig.

Foruden at støtte lokale virksomheder opnår du tilmed større fleksibilitet med en lokal malermester. Så hvis du står med en maleropgave, bør du ikke tøve med at få et tilbud. Husk i denne forbindelse på at udnytte håndværkerfradraget ved maling af vinduer udendørs. Husk desuden på at både du og din ægtefælle kan opnå fradrag til denne del. Kontakt din lokale malermester for nærmere rådgivning om fradraget.