Nyd et skønt ophold i det sønderjyske

0
1233

Rundt omkring i Danmark finder man flere skønne badehoteller, som har en helt særlig romantisk charme over sig. De er et levn fra en svunden tid, men besøges dog stadig i dag og bruges til weekendophold, til når man skal gøre lidt ekstra ud af det som par. Et af stederne finder man i det sønderjyske nær Aabenraa, nemlig Kalvø Badehotel, som ligger lige på halvvejen op mod Haderslev. En skøn lille perle som har masser at byde på. Det vil både være som par eller hvis man vil afsted familien sammen. Her er der naturskønt og man er sikret et dejligt ophold med lækker mad og god stemning.

 

Var det noget med en romantisk tur til Kalvø Badehotel?

Helt oplagt er det at tage en tur på et af de skønne badehoteller, som en lille romantisk tur.  For her finder man en unik stemning som ikke findes andre steder. Ofte er maden også i højsædet og man har altså her muligheden for rigtigt at blive forkælet og nyde hinanden. Så bar det ikke noget med sådan en romantisk weekend for to? Det kunne være på det skønne Kalvø Badehotel, som ligger placeret lige imellem Haderslev og Aabenraa. Måske man skal ned og prøve deres Kalvø steak og deres lækre tre retters menu. På kalvoebadehotel.dk kan man læse meget mere herom og måske blive fristet til at tage på en hyggelig weekendtur.

 

Lækker mad og lækre omgivelser

Ønsker man en weekend i magelige omgivelser med ro og hygge, så var det måske en ide at tage en tur på et dejligt og romantisk ophold. Det kan man især få, hvis man tager på badehotel, hvor man med det samme mærker roen. Her finder man i den grad lækre omgivelser og ikke mindst vil man få serveret lækker mad, som blot skal nydes i hinandens selskab. Kalvø Badehotel er et af de steder, hvor man kan nyde deres lækre Kalvø steak. En Kalvø steak er en del af deres lækre menu, som man kan få serveret om aftenen. Og så er det ellers bare at nyde hinden og et dejligt ophold.