Plankeborde er blevet et hit blandt danskerne

0
2085

Tager man et kig i de forskellige livstils – og boligmagasiner, så finder man hurtigt at plankeborde er det nye. Dette om man er til den rustikke stil eller om man kombinere det med en mere feminin stil. I de danske hjem er plankeborde blevet et stort hit. Dette gerne lidt rå plankeborde, hvor man kan se træets skævheder. Man kunne herved spørge, hvorfor plankeborde egentlig er blevet så stort et hit blandt danskerne. Først og fremmest, så passer det godt ind i den retrostil, som er oppe i tiden lige nu. En stil hvor man leder efter unikke genbrugsfund. Dette i tråd med de mange genbrugsprogrammer, der sendes på samtlige kanaler.

 

Som det sker med ting der er på mode, så ender det med at være noget alle enten har eller vil have. Hvilket også er endt med at gøre sig gældende for plankeborde. Dette både ud fra at de lige nu er yderst moderne, men også ved at de faktisk kan sammensættes med flere forskellige stilarter. Altså tiltaler de mange forskellige typer, om end man er til den rene genbrugsstil eller til at mixe. Plankebordet har altså formået at vinde ind blandt danskerne. Både i tråd med tidens genbrugsånd, men også i form af det praktiske alsidige udtryk. Der er ikke noget at sige til, at det er blevet et hit blandt danskerne. Er du en af de mange som ønsker sig et plankebord, så kan du finde inspiration på følgende link, https://plankebord.net/.

Det rustikke plankebord er alsidigt

Når nu plankebordet er blevet så udbredt blandt danskerne, som er vilde med dem, så er det måske slet ikke så mærkeligt igen. I takt med at mange forsøger at leve mere bæredygtigt, samt genbruge så meget som muligt, så vil man også have naturen tættere på. Dette ses blandt andet ved at man hiver planter med indenfor i indretningen, men også at man bruger naturmaterialer i sin indretning. Dette fx flotte træplanker til at lave et unikt spisebord. I og med at træ er så alsidigt et materiale, så bliver det en trend, som mange kan være med på.

 

Et plankebord kan netop laves i den træsort man ønsker, samt det kan laves ud af genbrugstræ, hvis dette er vigtigt for en. Det får ofte et naturligt og enkelt look, hvor træets årer kommer til at bestemme det enkelte bords udtryk. Dette tiltaler mange. Det er et bord som skal stå som det er og ikke dækkes af en dug, da det netop ofte er ønsket af det skal være rustikt og ikke noget man er øm overfor. Altså kan et plankebord også sagtens du til børnefamilier. Alt i alt er det meget alsidigt og noget de fleste kan være med på.

Hvem er ikke vild med et lækkert plankebord?

Der er noget ved et flot plankebord, som andre borde ikke kan hamle op med. De er alle unikke, i og med at ét træ ikke er ens. Derudover så er de flotte i sig selv og kan stilmæssigt matches til det meste. Hvorfor mange også er vilde med dem. Og hvem ønsker sig ikke et lækkert plankebord til at give lidt kant til stuen? Et solidt, men flot bord, som kan bruges til alt, da det holder til lidt af hvert. Samt man er sikret en god kvalitet, der vil sikre én et bord mange år frem. Det er svært at sige nej til og derfor er der også flere og flere som anskaffer sig et plankebord. Dette både fordi det er moderne, men netop også fordi det er et flot stykke håndværk, samt praktisk.