Så er det snart jul igen

0
2654

Velkommen til!

Jeg vil gerne lige starte ud med at ønske jer alle sammen en rigtig dejlig jul, også selvom der stadigvæk er en lille måneds tid til juleaften. Butikkerne begyndte allerede med julesager for en lille måneds tid siden, hvilket måske lige er lige lovligt tidligt, men sådan er det jo bare, og sådan vil det nok også være lang tid fremover..

Jeg er allerede igang med at kigge efter julegaver, hvilket jeg tror mange andre også er. Hvis der er én ting, som jeg aldrig har været specielt god til, så er det godt nok at købe julegaver. Jeg ved at min veninde har snakket rigtig meget om noget neglelak som hedder Shellac. Jeg aner ikke ret meget omkring neglelak, men jeg prøver altid at sætte mig lidt ind i tingene, når det er noget mine veninder går op i. Jeg er kommet frem til at det er en meget stærkere neglelak, end den normale hun bruger. Den kan holde et sted mellem 7-14 dage, og så er den så stærk at den næsten ikke kan få ridser og andet halløj. Jeg kan godt se hvorfor det er noget en kvinde gerne vil have, da jeg ved hvor længe det kan tage at lægge en pæn neglelak, og så er det ikke så sjovt at skulle tage den af igen om aftenen eller næste morgen.

Neglelak

Så tror jeg vist også, at der er blevet skrevet nok om neglelak herinde denne gang, haha. Næste gang lover jeg at det bliver lidt mere for mændene. Hold jer opdateret her i julen, for jeg har en masse spændende projekter, som jeg gerne vil dele med jer.

 

SHARE
Next articleFind en pålidelig murer på Langeland