Sådan forbereder du dig til festen

0
2131

En god fest sker ikke bare – en god fest kræver forberedelse, planlægning og omtanke. Har du en stor fest i vente? Så læs med her.

Du går igennem mange faser, når du planlægger en fest. Først er der hele invitationsforløbet – hvor mange skal med, hvem skal med? Dernæst kommer planlægning i form af lokaleleje og proviant. Og så kommer noget af det allervigtigste – nemlig pynten. Skal du gå all in og købe festlige dørgardiner, helium balloner og diskolys? Eller skal det være hyggeligt og afdæmpet uden for meget hurlumhej, der dingler ned fra alle kanter af lokalet?

Der er mange beslutninger, der skal træffes, og hver og én af dem har en stor betydning for, hvordan din fest bliver. Det er alle detaljerne, der sender et signal om, hvor vild en fest det skal være. Ankommer dine gæster til en fest, hvor der er stearinlys og jazzmusik, vil de helt klart gribe aftenen anderledes an, end hvis de kommer ind til et lokale fyldt med farver og høj musik bestående af de nyeste hits.

Skab en helt speciel stemning

Uanset hvilken type fest, du har en intention om at holde, er det vigtigt, at du sørger for at gøre noget ud af lokalet, du holder den i. Måske holder du den blot i dit eget hjem – men det er stadig vigtigt at gøre lidt ud af det, så aftenen vil skille sig ud fra hverdagen.

En vigtig del af stemningen til din fest er lyset – og det skal helst være dæmpet. Det skaber en mere intim stemning, så snart lyset dæmpes en smule, og det gør, at folk slapper mere af til din fest. Ofte kan det være et problem, hvis det for eksempel er nødvendigt, at der er lys i køkkenet, og det så lysner op indtil resten af festen. En lukket dør kan virke så opdelende – og her kan du blandt andet overveje at investere i et par dørgardiner.

Dørgardiner egner sig til de fleste typer fester, netop fordi man kan få dem i så mange forskellige farver. Skal det være et roligt og diskret dørgardin, der stadig skaber stemning, kan du vælge et mørkt dørgardin. Skal din fest være fuld af farver, kan du eksempelvis vælge at købe et blåt dørgardin.

Altså er dørgardiner en let måde, hvorpå du kan skabe en fantastisk stemning uden at lukke helt af imellem lokalerne.

Spar tid hvor du kan

Det kan godt være tidskrævende at planlægge en fest. Det er svært at få tid til at sætte alle brikkerne sammen, hvis man også har en travl hverdag. Derfor er det en god idé at spare sin tid, hvor man kan. En særligt tidskrævende del af dét at planlægge en fest, er ofte indkøbende, når man skal ud og købe pynt til festen. Det kan være svært at holde overblikket, når man står i en forretning med så mange forskellige muligheder, og så falder man ofte over flere ting, som man pludselig tænker, man ikke kan undvære.

Køb pynt online

Hvis du vil spare tid på indkøbene, er det en god idé blot at foretage dem online. Når du handler online, er du fri for andre distraktioner, og du har det fulde overblik over de ting, du skal have. Kunne du tænke dig et par fede dørgardiner kan du blandt andet klikke forbi Dreamshop ved at klikke her: https://www.dreamshop2u.dk/Dorgardiner.html.

Dreamshop har udover dørgardiner til festen også en masse andet pynt, som det kan være kan bruges til din fest – hvad med et par pompomer? Eller måske et konfettirør til at sætte gang i festen?