Varnæslykke Kloakservice tager gerne kampen op mod rotter

0
1695

Bor du i Sønderborg, Aabenraa og Gråsten? Er du plaget af rotter eller har du mistanke om rotter i din kloak – så kontakt Varnæslykke Kloakservice og lad dem tjekke det for dig. Der findes et andet dårligt og irriterende end at have uønskede gæster i ens ejendom. De irriterer og ødelægger den veletablerede orden. Hver gang børnene ser en rotte, kommer de løbende og skrigende – de er bange. Som forældre kæmper du ellers dagligt med at give ungerne den bedste tilværelse som overhovedet muligt – hvad gør forældre ikke for deres børns ve og vel. Og rotterne skal ikke tro de kan ødelægge det. Nu er du heller ikke alene om bekæmpelse af rotterne, du kan hente professionelt hjælp, læs mere om det på følgende link: http://vmok.dk/kloakservice/rottebekaempelse2

Varnæslykke Kloakservice er autoriseret og er medlem af DME kloakmestergaranti. De har mere end 50 års erfaring! Deres erfaring har specialiseret dem til deres arbejde og givet dem et godt kendskab til især undergrunden i Sønderborg, Aabenraa og Gråsten. Har du ikke set rotterne i din grund, men har du mistanke fordi du måske har hørt at de er dukket op hos naboen? Så er det nok en god ide at få det tjekket – man ved aldrig med rotter, de formere sig relativt hurtigt. I denne kolde tid på året søger de fleste rotter varmen ved at komme op ad kloarkerne og ind i kældre, udeskure og loftrum. Hvis du bare har en lille bitte mistanke SKAL du have hjælp til bekæmpelse, disse banditter kan gøre store skade end du tror. Hvis rotterne har de rigtige betingelser, så kan faktisk bare et enkelt rottepar kun på et år blive til – hold fast – 862 rotter! Det er mange! Derfor må du ikke komme for sent ind i kampen om bekæmpelse af rotter.

Hvilken skade kan rotter gøre

Rotter kan gnave i møbler og andre inventar man ellers har i et hjem. Særligt kan gnaverier i elinstallationerne være irriterende, det kan i værste tilfælde give fejl således at der tændes brand.

Så hvis rottebekæmpelsen ikke går hurtigst muligt i gang, kan det have økonomiske følger. Men rotter har også skade på sundheden. Rotter kan smitte mennesker med sygdomme – nogle kan endda være dødelige, så her har du en anden grund til at bekæmpe rotter. Rotter smitter ikke kun ved at røre mennesker, de kan også smitte igennem deres afføring – de kan urinere i vandet!

Så alt i alt er rotter et skadedyr, der skal bekæmpes og det kan Varnæslykke Kloakservice hjælpe med. Det de kan gøre er for eksempel at udføre en kloakrensning og undersøge hvor stort problemet er. Derefter kan de sikre din kloak mod rotter. Dette kan de gøre med for eksempel efter kloakken er renset og man er sikker på der ikke er rotter i – så monterer man, det der kaldes en rottespærrer. Dette gør det vanskeligere for rotterne at komme igennem til dig via kloakrørene.

Har du en mistanke om rotter – tøv ikke, få hjælp nu!