Vidste du, at dansk vand ikke er 100% rent?

0
1321

Vi er vokset op med fortællingen om, at dansk vand er noget af det bedste i verden, når det kommer til sundhed. Selvom det sikkert er rigtig nok, så er vandet i Danmark faktisk ikke så rent, som man skulle tro. Jeg talte i weekenden med en landmand til en 50 års fødselsdag. Han fortalte mig, at det danske vand indeholder både spor af klor, samt sprøjterester fra landbruget.

”Det kan ikke passe”, tænker du nok. Men den er faktisk god nok. Det danske vand er ikke 100% rent, som de fleste går og tror. Personligt synes jeg, det er ret skræmmende, at der kan være sprøjterester og klor i det vand, som vi hver dag drikker flere liter af fra hanen.

Heldigvis har jeg fundet en måde at få sorteret de usunde stoffer helt fra drikkevandet. Så hvis du ligesom jeg gerne vil undgå skadelige stoffer i dit drikkevand, så læs med her. Der er nemlig en løsning på problemet, og den er slet ikke så omstændig eller dyr, som man skulle tro.

 

Vandfilter fra watertrade sorterer alt fra

Efter at have lavet noget research på nettet, fandt jeg frem til en dansk virksomhed, som sælger filtre til vandhanerne. De havde rigtig fine anmeldelser, og deres hjemmeside var meget informativ og havde gode priser. Så jeg fik bestilt et grohe filter hjem på ingen tid og monteret den på vandhanen herhjemme.

 

Jeg fik godt nok bestilt en forkert størrelse hjem, da man både kan få dem i størrelse s, m og l. Heldigvis var kundeservicen hurtig til at reagere, og tog mit filter tilbage, så jeg kunne få byttet til den rigtige størrelse. Super service og hurtig levering.

 

God investering til små penge

Man kan ikke smage den store forskel på vand, der er filtreret sammenlignet med ikke-filtreret vand. Men at vide, at man får sorteret alle de skadelige stoffer fra, giver nærmest en placebo effekt. Så nyder man vandet lidt mere. Jeg drikker i hvert fald vand herhjemme med langt bedre samvittighed nu.

Før gik jeg og fik lidt ondt i maven, når jeg skulle give mine børn et glas vand. Jeg kunne ikke rigtig slå landmandens ord ud af hovedet. Jeg forestillede mig, kloren i vandet og tænkte på, om der mon var sprøjterester i lige præcis det glas vand, jeg lige havde givet til min lille datter.

At investere i sin egen og sine børns sundhed er for mig en af de bedste investeringer, man kan gøre. Selvom der måske ikke er ret mange skadelige stoffer i vores drikkevand, så ved vi ikke, hvad langtidseffekterne kan være på sigt. Derfor er det en meget ligetil og nem beslutning for mig, og jeg vil anbefale alle andre at investere i et filter. Så kan I nyde vandet derhjemme med god samvittighed.

 

 

God service og hurtig levering

Jeg vil alle dage anbefale jer at købe jeres filter fra siden watertrade.dk. De har nogle rigtig fine produkter, og deres kundeservice er rigtig god. Alt i alt har jeg været rigtig glad for min oplevelse hos dem, og de har nogle rigtig fine priser. God fornøjelse med det rene drikkevand.