Bander du tit over din mobil pga. dens netværk? Så kan du have brug for en mobilnet forstærker

0
1006

I denne tidsalder er det værste, når ens elektronik ikke virker. Det skal bare virke og også helst være lynhurtig, da mange af vores daglige gøremål eller informationer befinder sig på vores mobil. Når vores mobil ikke har signal eller dækning føler man sig lidt tom og begrænset, især hvis du har nogle vigtige informationer på din mobil, som skal bruges her og nu eller hvis du eksempelvis ikke kan tilgå din mail, hvor du afventer en meget vigtig besked, pga. dårlig dækning. Så oplever du problemer, når du laver et opkald fra din mobil, måske oplever du perioder, hvor din mobil er uden signal eller dækning, så vil det rette for dig måske være en mobilnet forstærker.

Hvorfor har jeg dårligt signal?

En af årsagerne til, at du har dårlig dækning og et dårligt signal, når det kommer til din mobil er at der ikke er en mobilmast tæt nok på i dit område. De kan også være fordi der er visse forhindringer mellem masten og dig. Hvis problemet typisk er indendørs i dit hjem kan det såmænd også være fordi dit hjem er rigtig godt isoleret – ja, hvem havde troet det?

Hvad er en mobilnet forstærker?

Som sagt kan løsningen på dit problem være en mobilnet forstærker, men hvad er dette undrer du dig måske over. En anden mulighed er at skifte mobilselskab og årsager er, at nettet hos de forskellige mobilselskaber ikke er ens og den dækning man har afhænger af, hvor deres antennemaster er. Men vi alle ved, at dette kan være en langsomlig proces og det er ikke nødvendigvis noget man finder nemt eller nyttigt i tilfælde af, at man er glad for det pågældende mobilselskab. Så en mobilnet forstærker – hvad er det så?

En mobilnet forstærker er en kompakt enhed, som består af et sæt med alt det du har brug for til at kunne få det bedste udbytte af din mobil, såsom en mobil repeater, indenførs og udendørs antenner med kabler og strømforsyning. En mobilnet forstærker er altså den perfekte løsning for dig, som vil have et perfekt mobilsignal lige hvor du er.

Overvejelser du gør dig klog i at tænke over

Når du vil undersøge markedet for mobilnet forstærkere, så kan det være en god idé, at have tjek på, hvilke behov og krav du har, når det kommer til dit mobilnet. Du skal bl.a. overveje hvor dit signal skal forstærkes. Altså om det er en lille bygning op til 300 m2, om det er en mellem bygning, som er mellem 300-550m2 eller om det er en stor bygning, som er 551-3000 m2. Det kan også være, at du overvejer en mobilnet forstærker til dit køretøj. Alt dette har betydning for din potentielle mobilnet forstærker og det vil i sidste ende hjælpe dig med at tage den bedste beslutning for dit mobilnet.