Brug isterningbakker i hverdagen

0
1350

En isterningbakke kan bruges til meget og andet end bare end at lave vand til is. Se bare udvalget af isterningbakker her. Der er masser af former, farver og typer af bakker til is og isterninger. Der er masser af muligheder for at gøre det sjovere at lave isterninger.

 

Blandt andet kan du få poser med forskellige former – hjerter, issøjler eller tal og bogstaver. Lego isterningebakker kan man også få, så også børnene synes, det er sjovt.

Fyld bakkerne med lækre ting

Udover bare is kan man bruge poserne og bakkerne til meget andet. For eksempel kan de bruges til at fryse babymad ned, hønsefond eller kaffe. Alt sammen kan det bruges til sjove ting efterfølgende, og med babymadden i små firkanter bliver det bare nemmere og smartere at dosere maden, hvis man har travlt i hverdagen.

 

Til de sjove aftener kan man også fryse vin eller isterninger med forskellig smag ned, som kan bruges til drinks. På den måde kan du forberede sjove og festlige aftener lang tid i forvejen.

 

I den forbindelse kan det også være en god idé at købe isterninger i store mængder, som ikke skal ligge i din fryser. Du kan bare nøjes med at købe en stor pose på dagen.