Find stuk rosetter med bløde kanter

0
1651

Når folk hører om en stuk roset vil de meget ofte forbinde det med noget meget detaljeret og blomstret. Det behøver dog slet ikke at være tilfældet. Meget ofte finder du nemlig en loftroset, som har meget bløde kanter. Faktisk er det den mest udbredte type af roset. Det vil du kunne læse mere om hvis du går ind på sitet, som netop har et meget bredt udvalg af forskellige stuk rosetter. Der er ingen tvivl om, at de rosetter man ser flest af er dem med de bløde former. De er også mest neutrale så de passer bedst til flest typer af hjem. Mange lægger slet ikke mærke til, at der generelt er mange af disse rosetter rundt omkring. Det er først når man er blevet opmærksom på det, at man lægger mærke til det. Det kan dog være interessant at tænke meget over det og se hvordan der i mange hjem er en stuk roset uden man nogensinde har lagt mærke til det.

 

En stuk roset i polyrethan skum er bedst

Oprindeligt er en stuk roset lavet af gips, men det sker mere og mere sjældent, at man anvender det materiale. I dag er det nemlig langt mere udbredt at bruge lettere materialer. Noget, som de fleste bruger når de skal have stuklister og en stuk loftroset op i loftet er polyrethan skum. De fleste vil ikke vide hvad dette materiale er, før man nævner, at det rent faktisk er helt det samme som flamingo. For flamingo er noget man normalt snakker om, da det er lidt nemmere at udtale.

 

Der er mange gode grunde til, at man ofte vil finde en stuk roset i dette materiale og en af dem er, at det er meget slagfast. Det vil sige, at hvis man kommer til at svinge en kost ind i en loftroset eller lignende så vil det ikke være synligt efterfølgende. Det kan også være, at man skal flytte en reol eller et andet møbel og her kommer man ofte til at ramme ens stuk i loftet. Da materialet er så slagfast tager det dog slet ikke skade så det skal man ikke være bekymret for. Ud over det er flamingo også godt til stuk rosetter fordi det er så let. Det gør, at det ikke falder ned fra loftet selvom det ikke er sat så godt fast. Mange mennesker med gipsstuk kan skrive under på, at det ofte falder ned og meget ofte skal renoveres, hvilket tager tid og koster penge.

Sæt selv dine stuk rosetter op.

 

Kigger man på en loftroset vil man meget ofte konkludere, at det er noget, som man skal have folk til at sætte op. Det ser altid meget professionelt ud og derfor går man automatisk ud fra, at det ikke er noget man selv kan sætte op. Man vil dog hurtigt finde ud af, at det slet ikke er så svært. En stuk loftroset kan man nemlig nemt sætte op ved hjælp af det såkaldte stuklim, som man kan få alle vegne.