Brug lanterne til display

0
1560

Hører man om en lanterne vil man som det første tænke, at det er en ting som har et lys indeni som lyser ud gennem nogle ruder. Og i mange tilfælde er det da også lige præcis det, som en lanterne er. Der er dog også situationer, hvor sådan en ting kan se helt anderledes ud. Det gælder især når man faktisk i højere grad har en form for display boks. Her er der tale om noget, som ved første øjekast sagtens kan ligne en lantern e. Men kommer man tættere på bliver det tydeligt, at man sagtens kan bruge den til andre ting. Man kan for eksempel have mange andre sjove ting stående og vise dem frem i denne boks. Det kan for eksempel være blomster eller andre sjove genstande, som man synes pynter.

Tag pynteting i din lanterne

Den ovenfor beskrevne displayboks vil dog i mange tilfælde blive brugt som en lanterne. Det er især oplagt at have et flot bloklys i den. For dette bloklys kan stå og lyse og samtidig lyse rundt i hele hjemmet. Man kan også gøre noget endnu sjovere. Man kan gøre denne lanterne boks til en form for sæsonbestemt interiørting. Man kan nemlig udskifte de ting der bliver vist i boksen alt efter hvilken højtid eller sæson det er. Er der tale om jul er det klart, at man kan lave den til en flot dekoration. Man kan blandt andet vælge at tage et stort bloklys i sin lanterne. Det kan gøre, at man kan have denne stående fremme så alle kan se den.

Når det er påske skal man selvfølgelig have noget andet i denne lanterne. Her kan man have et sjovt gækkebrev eller nogle søde små kyllinger. Det kan se sjovt ud og det er noget, som de fleste vil nyde at se på.