Derfor skal du sige ja til alufælgene!

0
1032

Hvis I også har fælles økonomi hjemme ved jer, så kender du nok den sædvanlige situation, hvor den ene har sat sig lun på noget, som sprænger budgettet lidt? Ofte er det kvinden, der har forelsket sig i en dyr taske, en pels eller et par designersko, hun bare må eje – men så er der også de kære mænd med dyre hobbyer – nemlig bilentusiasterne.

Du er måske gift med en af dem? Kender du også det, at han har kigget på et par lækre alufælge, som han synes kunne se helt fantastiske ud på jeres bil? Så er du ikke alene, og vi er mange kvinder, der har stået i nøjagtig samme situationen og opremset alle logiske grunde til, at det er en dårlig idé.

Alufælge er ofte en dyr fornøjelse – men det er ikke helt dumt at give efter og lade manden få sine elskede alufælge, når alt kommer til alt. Her fortæller vi hvorfor!

 

Det er også længe siden, vi har været på ferie skat!

Den bedste grund til at sige ja til alufælgene er, at du kan bruge det til din fordel næste gang, der er noget, du rigtig gerne vil! Fx en ferie der er lidt dyrere end den plejer at være. Er der brok på hjemmefronten, kan du altid smide ”du-fik-jo-dine-alufælge-skat” kortet, og så kan din kære mand ikke rigtig sige så meget, vel?

Det samme gælder i øvrigt, hvis der er en lidt smådyr ting, du rigtig gerne vil have. Er du ikke ferietypen, kan I jo lave en ”byttehandel”, hvor han får sine alufælge til foråret, og så får du den pels, du har drømt om så længe til vinter. På den måde vinder I begge, og så er der også en dejlig gave til dig selv, som du kan se frem til!

 

De ser jo også flotte ud, ikke?

Selvom vi kvinder oftest ikke går det store op i biler, så kommer vi altså ikke udenom, at det klæder bilen med et par flotte alufælge. Særligt hvis I har en lidt nyere bil i forvejen, som I har smidt lidt penge efter. Så sætter alufælge altså lige prikken over i’et!

Alufælgene beskytter også hjulet og holder utrolig længe. Så der er mange gode grunde til at vælge alufælge, der ikke kun handler om, at det ser godt ud.

Og lad os være ærlige: Der kunne være værre ting, han kunne kaste penge efter. Det er trods alt bedre end at han køber en gamer computer med dertilhørende gamerstol og gamerudstyr, ikke?

 

Stemningen bliver bedre derhjemme!

Hvis der er noget, der kan gøre enhver mand glad, så er det følelsen af et par smukke alufælge til sin bil. Køb alufælge til ham, og du vil se en hel ny mand, der vil finde på enhver undskyldning for at komme ud og lufte sine nye alufælge.

Så kan du også samtidig bede ham om at handle, hente ungerne eller køre på lossepladsen med affaldet fra haven (som han i øvrigt har udskudt i tre måneder).

Alt i alt er der mange gode grunde til at lade den kære mand få sine alufælge – og her var bare nogle af dem. God fornøjelse med de nye alufælge til bilen!