Hvad kan botox behandling hjælpe på?

0
1095

Hvis du aldrig har fået botox før, så kan det godt virke fremmed og måske en smule skræmmende. Det er det dog overhovedet ikke. Faktisk er der rigtig mange mennesker, der får lavet botox og det gør de af mange forskellige årsager.

Botox kan hjælpe på en del forskellige problemer og æstetiske udfordringer. Er du interesseret i at vide mere, så læs med her.

Fjerne rynker

Langt de fleste ved nok, at botox kan mindske synligheden af rynker og fine linjer. Det er nemlig også én af de ting, som botox bliver brugt allermest til.

Ved at sprøjte en lille mængde botox ind under huden formindskes rynkerne på det pågældende sted. Det gælder både rynker i panden, omkring øjnene, smilerynker, rynker på halsen osv. Det er altså en rigtig god mulighed for dig, som er begyndt at blive irriteret af rynker.

Større læber

Med en botox behandling kan man også få lidt større eller mere markerede læber. Du kan enten vælge at få helt traditionelle fillers eller du kan vælge at få lavet et løft af læbekanten, som vil se mere naturligt og diskret ud. Der er faktisk mange forskellige type kvinder, som får lavet denne form for behandling, og det er ikke så tabubelagt, som det har været.

Aldringstegn

Botox kan generelt også hjælpe på forskellige slags aldringstegn. Med alderen har næsetippen tendens til at falde en smule ned, så næsen får et mere kroget udseende. Med et par enkelte dråber botox, kan dette rettes op.

Med alderen får man også rynker på brystet, hvilket en botox behandling også kan fjerne.

Nedsætte svedproduktion

Hvis du døjer meget med sved under armene, på hænderne, i hårlinjen eller andre steder, så kan botox måske blive din redning. Ved at injicere botox under huden vil nervesignalet til svedglanerne blive markant nedsat, og du vil dermed også svede mindre i nogle måneder.

Er du blevet interesseret i prøve botox og ændre på nogle af dine problemer, så kan du få en god og professionel botox behandling allerede i dag.