Erhvervsalarmer er et must som virksomhedsejer

0
1266

I Danmark sker der flere og flere indbrud. Det er der mange årsager til. Den primære årsag er at kun 1 indbrud ud af 16 fører til en sigtelse, så det betyder, for de kriminelle at der er meget begrænset risiko ved at begå indbrud. Desværre tænker tyvene ikke for de voldsomme konsekvenser som et indbrud kan have. Foruden ubehaget ved at vide nogle har stjålet fra en, så har et indbrud som oftest nogle uheldige økonomiske følgevirkninger.

En erhvervsalarm er højst tænkeligt et krav

Når du er erhvervsdrivende er der andre spilleregler, som gælder end hvis du er privatborger. Det gør sig også gældende i forhold til til løsøreforsikring, det du vil kalde indboforsikring såfremt det er til en privatperson. For de fleste løsøreforsikringer kræver faktisk at du har en godkendt alarmsystem til erhverv. Men du kan ikke nøjedes med at købe en hvilken som helst alarm.

Sørg for at alarmen er F&P godkendt

For det første skal du sikre dig at den alarm du vælger er godkendt af F&P. Det er din garanti for at forsikringsselskabet godkender den som alarm. For alternativet er at du vælger at ofre en del penge på en alarm, som forsikringsselskabet siger ikke opfylder kravene til en godkendt alarm.

ISO-certificering og døgnbemandet kontrolrum burde også være et must

For yderligere at sikre dig inden du vælger hvilken alarmsystem til erhverv du skal købe, bør du undersøge om hvorvidt de udbydere du har kig på har ISO-certificering og ydermere er medlem af Sikkerhedsbranchen. Det er din sikkerhed for at deres procedurer er i orden men samtidig også din garanti for at de holder sig opdateret med den nyeste viden på området. Lige omkring alarmsystemer er det vigtigt at det firma man vælger holder sig opdateret på den nyeste viden, så deres systemer afspejler dette.

Foruden de skal være ISO-certificeret og samtidig medlem af Sikkerhedsbranchen er det ligeledes et krav at de har et døgnbemandet kontrolrum. Det er din sikkerhed for at de kan tage sig af eventuelle alarmer uanset hvornår på døgnet de kommer. Ydermere er det også en god idé at kontrollere firmaets responstider i dit område, så du kan se hvor lang tid der går fra alarmen lyder til de er på firmaadressen, for går der 1-2 timer kan det være du skal vælge en anden, mere lokal leverandør.