Få bedre resultater med en gratis SEO rapport

0
2125

Hejsa!

Så er det vidst nok lige på tide, at jeg lige får skrevet et lille indlæg omkring søgeoptimering, og hvordan man nemmest kan gøre noget ved sine placeringer selv. Der findes en god håndfuld hjælpemidler rundt omkring på internettet, hvis man ved hvor man skal lede. Jeg vil i dette indlæg lige komme rundt ét af disse gratis produkter, som man kan benytte sig af, hvis man vil optimere sin hjemmeside til bedre placeringer på søgemaskinerne.

Gratis SEO rapport

Her kommer det så. Det første og vigtigste skridt er nok at få tjekket sin side, så man kan se hvilke punkter man derefter skal gå i krig med. Det nemmeste er at gå ind og få sig sin helt egen gratis seo rapport ved SEOrap.dk. Det er ganske smart og lige til. Det tager under et minut at få resultatet. Man modtager svaret både direkte inde på deres hjemmeside og i en PDF fil, hvis man ikke har mulighed for at tage hånd omkring det med det samme.

Når man modtager sin fil er der nogle forskellige fokuspunkter. Disse punkter er som følger: On-site analyse – Off-site analyse – Social analyse.

Ved on-site analysen ses der på alle de elementer på ens egen side, som har betydning for resultater. Her kan bl.a. nævnes Titel, indhold, intern links og meget andet.

Ved Off-site analysen kigges der på de elementer uden for ens egen hjemmeside. Dette indebærer fx links til ens side. Det er en af de vigtigste ting at have ordenligt styr på, når man vil rangere godt på søgemaskinerne.

Social analyse kigger på ens sociale profiler, og om man bliver liket på Facebook, retweeted på twitter, +1’d på Google+.

Disse punkter er sammenlagt de vigtigste elementer, når det kommer til SEO.

Hvis du er interesseret i at vide mere, så er det bare med at kigge rundt på nettet! God arbejdslyst!