Få råd og vejledning om din tatovering.

0
2280

Der er flere og flere, der verden over vælger at ligge sig i tatovørens stol og lader sig mærke for livet, men dette resulterer desværre ofte i en masse skuffede ansigter, da nogle tatovører ikke giver sig tid til at vejlede og rådgive deres kunder før de starter nålens snurren.

Knucklehead_Irons_Handmade_Vintage_style_Tattoo_machines-Made_by_Ralfy_a_UK_based_Tattoo_Artist_and_Engineer_2013-11-30_08-10

Hos Sinners Inc i Århus kan du dog trygt ligge dig godt til rette og nyde den søde smerte, der mærker dig for livet, her vil du blive grundigt vejledt før du tager plads i stolen, der kan være mange små ting, der i sidste ende kan spille ind og påvirke det endelige resultat, placeringen af en tatovering har meget at skulle have sagt, naturligvis er det i sidste ende dit eget valg hvor du vil have din tatovering placeret, men mange bliver overraskede over de forslag man får af tatovørerne omkring sin nye tatovering. I Århus har du ikke kun muligheden for at få en unik tatovering, du kan også få den lavet af en kendt international tatovør, da man her samarbejder med mange kunstnere verden over og deler erfaringer og tatoveringsstil. Uanset hvilken stilart du ønsker din tatovering i kan det lade sig gøre hos Sinners Inc, der ikke har specialiseret sig blot én stilart, men som stiler efter at hver eneste af deres erfarne tatovører følger deres egen sti og derfor kan gå i dybden med alle detaljer. Mange er lettere skræmte når de for første gang skal ind og have den første tatovering, men man finder ikke et hyggeligere sted end her, hvor man fra starten af bliver mødt af en hyggelig atmosfære i det lille, men hyggeligt indrettede, studie. Er man ekstra nervøs uanset om det er første eller 25. gang kan man altid få en hyggelig sludder imens.