Få en hyggelig ferie med hele familie på Als ved Sønderborg med lystfiskeri

0
1164

Med individet så meget i fokus, kan det være svært at finde tid til at dyrke familien. Derfor er det også en god idé, at man nogle gange pakker hele familien og tager til Als ved Sønderborg for at dyrke lystfiskeri. Umiddelbart lyder lystfiskeri måske ikke som den mest spændende og sexede aktivitet, men det kan være sundt for familien at få helt ro på, og man kan virkelig få lov til at nyde hinanden selskab, hvis man tager lidt tid i naturen uden mobiltelefoner og anden elektronik, der kan forstyrre samværet.

Kombiner lystfiskeri med camping på Als ved Sønderborg

Når man som familie endelig har besluttet sig for, at man skal nyde godt af naturen sammen gennem lystfisker, kan man ligeså godt gå hele vejen. Man kan passende kombinere lystfiskeri med camping, hvilket blandt andet kan gøres på Als. Alt afhængigt af børnenes alder vil dette være et hit, og hvis man rejser i løbet af sommeren, kan man også være heldig at få dejligt vejr, hvilket vil gøre det til en fantastisk oplevelse. Det behøver nødvendigvis ikke være flere uger for et par enkelte dage er i virkeligheden nok for at få det ud af ferien, som man skal have ud af den.

Lystfisker kan også være en tur som par

Dog er det ikke kun som familie, at det kan være rart med et par dage med lystfisker og camping. Som forældre har man sjældent tid til hinanden, og parforholdet bliver ofte nedprioriteret. Her kan en tur til Als være med til at tænde gnisten igen, og man kan få lov til at slappe helt af i hinandens selskab, mens man kan blive helt fri for alle distraktioner. Kig på denne side: http://www.augustenhof-camping.dk/lystfiskeri.html og bliv inspireret.