Forberedelser til en lederuddannelse

0
1929

En lederuddannelse er en fantastisk mulighed for at udvikle sig som leder og som menneske. Ved uddannelsen som leder tager du dine gamle leder-briller af og tager nogle nye på. Du vender tilbage til arbejdspladsen med fornyet energi og redskaber til forbedringer.

Forbered dig selv og dine omgivelser

Men lederuddannelsen er også krævende, og derfor er det godt at forberede dig selv og dine omgivelser. Når man tager en lederuddannelse, skal man for en periode være to steder på en gang. Man skal både være den fungerende leder på arbejdspladsen, og man skal være den opsøgende leder, som er under udvikling på lederuddannelsen.
Det er godt at være afklaret med, hvad lige præcis du regner med at få ud af uddannelsen-både fagligt og personligt. Dertil også hvad du har brug for fra dine ansatte og dem i dit privatliv for at kunne engagere dig og få alt det ud af lederuddannelsen, som du ønsker. Snak med dine medarbejde om, hvad det kommer til at betyde for dem, og hvad de kan forventer sig af dig i den periode, du tager uddannelsen. Så når du påbegynder uddannelsen, er du klar til at kaste dig helhjertet ud på din rejse.
Læs om lederuddannelsen her.