Køb din næste mobil uden abonnement

0
1618

En mobiltelefon er i dag en uundværlig del af vores dagligdag og arbejdsliv. De fleste mennesker har indenfor de første 10 minutter af de vågner gang i 4-5 forskellige apps. Det er de sociale medier såsom Facebook, Instagram og herefter nyhederne, og deres mailprogrammer.

For om man vil det eller ej , så er det desværre en samfundsmæssig forpligtigelse at være online hele tiden. Når vores venner kontakter os er det oftest via Facebook eller Instagram, Snapchat eller lignende. De forventer øjeblikkelig respons på henvendelser uanset hvor du er henne. Til at starte med vandt de sociale medier frem og man havde respekt for at folk ikke var online når de var ude. Sådan er det ikke mere og derfor er du afhængig af en smartphone.

Du kan ikke leve uden en mobil

Så der er mange gode grunde til du ikke kan leve uden en velfungerende mobil. I dag er der mange, primært unge og studerende, som ikke engang ejer en computer. De nøjedes med deres smartphone eller tablet. Derfor er der skabt en afhængig af mobiltelefonen om vi vil det eller ej.

Køb en mobil uden abonnement og få det billigst mulige abonnement

Når din mobil desværre står af eller ikke er teknologisk langt nok fremme til at kunne køre de sidste nye applikationer, kan det være på tide at overveje at købe en ny. Det kan også være i tilfælde af at du har tabt telefonen og det er en bekostelig affære at få udskiftet skærmen for det kan nemt koste flere tusinder af kroner.

Når uheldet er ude, eller det teknologiske fremskridt har overhalet telefonen og du står overvej at udskifte den så overvej at køb din næste mobil uden abonnement. For køber du en ny mobil med abonnement risikerer du at være bundet af et dårligt abonnement i et halvt år. Som alternativ kan du overveje kan du overveje at købe din mobil på afbetaling. Ved at købe din mobil på afbetaling slipper du for at skulle betale hele beløbet på din nye mobil på en gang men modsat når du køber på afbetaling trækker du betalingen ud. Dernæst giver det også en god forhandlingsmulighed overfor mobilselskabet at du ikke er bundet til dem, så du frit kan skifte. Faktisk forholdet det sig sådan at visse selskaber har dårligere abonnementer til dem som er bundet af deres abonnement.

Sidst men ikke mindst står det dig frit for at undersøge markedet og vælge et mindre krævende abonnement i de perioder hvor du eksempelvis ikke har mange penge. Mange selskaber giver dig mulighed for at opgradere eller nedgradere dit abonnement på kort varsel så længe du ikke er bundet af købet af en ny telefon.

Så undersøg nøje om ikke købet af din næste telefon skal være uden abonnement , så du får fuld frihed og fleksibilitet over dit abonnement.

Kilde: https://mobilafbetaling.dk/