Lamper fra Flos hitter

0
1704

Det er endnu ikke så mange, som kender til lampemærket Flos, men efterhånden er det dog flere og flere, som bliver bekendt med det og det er en god ting da der her er tale om et lampemærke, som laves i høj kvalitet, både når det kommer til design og til funktionalitet. Netop derfor er der så mange, som kan lide Flos og netop derfor bør du også kende til Flos. Noget, som mange finder ud af med tiden er, at de lamper man køber for det meste holder i mange årtier og for det meste behøver man stort set ikke at skifte lamper ud gennem hele livet. Så de mange lampetyper der er kan altså bruges næsten hele livet uden det er et problem.

Lampetyper, som holder hele livet

Der er da også mange, som har oplevet, at de har arvet forskellige lamper, for eksempel fra Flos, fra forældre, bedsteforældre eller andre, der er gået bort. Det skyldes, at disse lamper holder så godt, selvom de måske er fra vedkommende persons ungdom eller barndom. Netop fordi, at mange lampetyper holder så lang tid bør man sørge for at købe nogle lamper, som er klassiske i deres udtryk da det vil gøre, at de kan holde i lang tid. Rent funktionsmæssigt vil de fleste lampetyper godt kunne holde, men rent designmæssigt er det ikke sikkert, at de kan holde hvis ikke de er klassiske i deres udtryk. Flos laver mange lamper, som har så universelt et design, at de altid kan bruges og altid vil passe ind i den gældende designperiode.

Grunden til, at Flos laver så gode lampetyper er, at de har nogle designere ansat, som slet og ret er ansat for at finde de gældende tendenser og samtidig blande disse tendenser med noget klassisk og noget universelt, som også vil være brugbart om 50 år. Netop derfor har de mange forskellige lampetyper, som alle sammen er nogle, som man også kan få stor gavn af om mange årtier.

Brug både Flos indendørs og udendørs

Hvor nogle lampeproducenter primært vælger at fokusere på at lave belysning til indendørs- eller udendørsbrug så har Flos valgt at lave mange forskellige lampetyper, og nogle er til udendørs brug mens andre er til at bruge indendørs.

 

Nogle af de lamper, som man finder fra Flos, som bruges indendørs er pendler, som også er en smuk lampe, man kan bruge mange forskellige steder i hjemmet. Især er der mange, der vælger at have denne type lampe hængende over spisebordet og det sker, at der er nogle, som har to eller tre hængende på denne måde. Er man mere til en af de lampetyper, som man stiller på gulvet er det formentligt en standerlampe man vil sætte mest pris på og det gode ved denne type lampe er, at den er nem at flytte rundt på. Flos har også lavet flere forskellige standerlamper, så er man ude efter sådan en går man ikke galt i byen med dette lampebrand, som stort set laver alle lampetyper, som man kan forestille sig.