Ophold i Sønderjylland

0
1305

Et ophold i Sønderjylland er ikke ensbetydende med endeløse marker og køer som det eneste selskab. Denne sydlige del af Danmark er et smukt og naturrigt område, der er fyldt med et væld af aktiviteter – naturlige såvel som by-orienterede.

 

Tag på kanotur i Sønderjylland eller kør med ud og se sort sol, når stæreflokkene letter. Tag de yngste med på sælsafari eller nyd de hyggelige gader i byer som Haderslev. Jagtture, golfophold, fiskeri – Sønderjylland har det hele! Så hvad venter du på?

 

Til alle og enhver

Hvis du rejser på budget eller med familie er der mange hyggelige B&B’s i Sønderjylland. Du vil sagtens kunne finde børnevenlige ophold nær aktiviteter og natur, så hele familien kan holde sig aktiveret og nysgerrig.

 

Rejser du med campingvogn eller autocamper er der rig mulighed for at campere ved havet. I sommertiden kan du tage på campingophold i Sønderjylland tæt ved vandet, og hvis du er heldig, vil du kunne se noget af den vilde, sønderjyske natur.

 

Billigere rejser og ophold giver ofte frihed til at tage ud og se ting, der ikke er knyttet til ens sovested. Du kan tage ud og nyde den grønne natur og de frodige skove i Sønderjylland, hvor kun de vilde dyr og den sagte vind kan forstyrre dig.

 

Hvis du er mere til lidt byliv, kan du sætte tempoet ned i Haderslev – her byder de gamle gader på hyggelige caféer og smukke bygninger, og hvad end det er maven, der trænger, eller pungen, som brænder, kan du finde noget spændende at give dig til i denne sønderjyske by.

 

Sønderjylland byder på fantastiske feriemuligheder, aktiviteter og ophold uanset alder. Du behøver ikke tage sydpå, for at få en god ferie, og hvis du skifter mening, ligger Tyskland lige om hjørnet!

 

Særlige ophold i Sønderjylland

Er det ikke en almindelig ferie, du søger, kan du stadig få dine ønsker opfyldt i Sønderjylland. Med masser af golfbaner kan du tage på golfophold og nyde godt af den friske luft og roen fra området.

 

Det kan også være, det er jagt eller fiskeri, der tiltaler dig mere – disse behov kan du selvfølgelig også få opfyldt under dit ophold i det sønderjyske, da der i de grønne skove og dybe søer er rig mulighed for at interagere med dyrelivet.

 

For jagt såvel som fiskeri, og et væld af andre aktiviteter, kan du kaste blikket mod Gram Slot. Det er ikke muligt at komme på ophold i selve denne smukke bygning, men ferieboliger, værelser og lejligheder på matriklen kan bookes til slotsophold, der byder på en unik oplevelse.

Du kan bestille dit ophold på Gram Slot på https://www.gramslot.dk/overnatning/.

 

Gram slot ligger i et naturskønt område, og med god mad og ordentlig søvn vil du være klar til det, resten af dit ophold byder på. En eller flere overnatninger på slottet giver dig en helt unik oplevelse, og med den majestætiske bygning i baggrunden vil resten af din ferie eller dit ophold føles som noget, der kunne være en konge værdigt.