Vi har fået en gård

0
1302

Min mand og jeg har altid haft en drøm om at købe en gård. Og i år gik det endelig i opfyldelse. Vi kan nu officielt kalde os selv for gårdejere. Hovedformålet med gården, er at sifte en hundekennel. Vi elsker dyr, så der skal naturligvis også være plads til gårddyr, som høns, heste, geder og får. Også har vi lovet vores barnebarn, at vi også vil skaffe os nogle kaniner.

 

Vedligehold din gård med de rette maskiner

 

Med en stor gård følger der også et stort ansvar. Før vi og alle dyrene kan flytte ind, så skal vi have renoveret gården. Vi startede renoveringen for ca. Et år siden. Vi er så snart ved at være på plads med det hele. Men vi er stødt på et lille problem. Der er simpelthen faldet så meget sne de sidste par uger, så alléen op til gården bliver hele tiden sneet til. Det gør det svært for min mand og alle håndværkerne, når de skal igennem med alle deres maskiner og udstyr.

En af de søde håndværkere var så sød at anbefale os en industri fejemaskine fra InduClean, der kunne hjælpe os med vores problem. Vi kunne ikke have takket den unge herre mere. InduClean, er en virksomhed der beskæftiger sig med industrimaskiner, som store fejemaskiner, gulvvaskere, damprensere og meget mere.

 

Maskinen der klarer alt

 

Vi fik med hjælp fra vores nye industri fejemaskine hurtigt og effektivt banet vej for håndværkerne. Imens alle de stærke unge mænd går rundt og løfter tungt og arbejder derud af, så har jeg fået lov til at styre den nye fejemaskine. Ja, så nu kan min mand ikke sige, at jeg ikke også laver noget.

 

Når du bor på en gård, så lærer du meget hurtigt de forskellige maskiner at kende. Fejemaskinen er blevet min yndlings. Den er dejlig nemt at betjene, også føles det ligesom at køre i en lille golfvogn. Hver morgen kl. 7 kommer jeg stille og roligt rullende med fejemaskine og fjerner det sne, der er faldet i løbet af natten. Udover at fjerne sneen, så fejer den jo samtidig også vores fliser, så de bliver pæne og ryddelige.

 

Reparation af din nye fejemaskine

 

Ja, altså nogen gange så går tingene jo også i stykker. Jeg kom rullende med vores fejemaskine, som jeg plejer kl. 7 om morgenen. Jeg plejer som regel at have mine briller på, men det var sådan en smuk morgen med helt blå himmel, så jeg lod dem blive på køkkenbordet. Det resulterede i, at jeg kørte ind i en af vores sten ved indkørslen. Min mand var ikke glad. Men heldigvis kunne den samme unge herre, som havde anbefalet os fejemaskine, fortælle os at InduClean har et fremragende service program for deres kunder. Det var dejligt nemt. De kom og hentede maskinen selv, og leverede den endda også tilbage til os. Alt var super fint håndteret.

 

Vi kan helt klart anbefale InduClean, når du skal bruge gode industrimaskiner til din gård eller til dit erhverv. Også har de også den bedste service.