Sådan finder du de helt rigtige bordben

0
1645

Har du gået og overvejet om du skulle skifte bordbenene ud på dit gamle sofa- eller spisebord? Men er du lidt i tvivl om, hvilket design de skal laves i?

Læs med her og få gode råd til hvilke bordben du bør vælge til dit hjem.

 

Forskel på bordben

Et bordben er ikke bare et bordben. Der er meget stor forskel på størrelser, former og farver som bordbenene kommer i. For eksempel så er det ikke den samme form for bordben, der skal bruges til både et spisebod og et sofabord. På et spisebord skal benene være betydeligt højere end et sofabord og derudover skal benene jo gerne passe ind i designet med resten af møblet.

 

Hvilken stil har du i hjemmet?

Hvilken stil har du mest af derhjemme? Er du måske ret vild med den moderne stil eller er det mere den gode gamle klassiker, som trækker i dag? Prøv engang at tage et godt kig rundt omkring i dit hjem og se, om du ikke kan blive lidt klogere på dig selv og de ting du har omkring dig i din hverdag.

Hvilket design trækker mest i dig, når du er ude og kigge på nye møbler eller pyntegenstande til hjemmet? Nyder du det simple design eller skal der være en masse spraglede farver på?

Til sidst er det en rigtig god ide lige at tage et ekstra kid på det møbel, som du gerne vil skifte bordbenene ud på. Måske har du generelt en lidt mere moderne stil, men hvis selve møblet er lavet i en lidt ældre og mere klassisk stil, så dur det ikke at montere nogle nye ben på med stærke modernistiske træk. Prøv altid at holde en god balance mellem din egen personlige stil og selve designet, som møblet selv er bygget i.