Køb Icopal tagpap online

0
1689
Icopal tagpap

Nøj hvor var jeg træt af hele tiden at skulle lave vedligeholdelse på mit tag. Tidligere havde jeg bare de normale teglsten, som du nærmest ser på 90% af alle huse.

Egentlig elsker jeg udelivet, men når det hedder vedligehold af tag eller at rykke ukrudt op, så står jeg simpelthen af.

Der er jo kommet et hav af forskellige tag-løsninger, og nu skulle jeg simpelthen være med på bølgen.

Icopal tagpap som er Danmarks største leverandør af tagpap bliver også solgt af andre. Disse andre har dog ofte den samme kvalitet af tagpappet, men er en alternativ tagpap udgave.

 

Tagpap.dk har også Icopal tagpap

Icopal tagpap

Jeg har altid hørt, at det skulle være så nemt at lægge, og kræver en minimal mængde vedligeholdelse.

Samtidig har det jo også et smukt ydre, og hvis det bliver lagt ordentligt, så kommer der heller ikke vand indunder og laver vandbuler.

Icopal tagpap kan oftest lægges på 2 forskellige måder. Enten er det selvklæbende tagpap, som du bare lægger på og træder fast på lægterne.

Jeg ville dog gerne have mig noget, der var ultra sikkert. Derfor fandt jeg på brandgodkendt Icopal tagpap ved tagpap.dk.

Læg selv dit Icopal tagpap uden problemer

 

Det er faktisk super simpelt at lægge dit eget Icopal tagpap. Når du køber det fra tagpap.dk, så er det tagpap der skal brændes. Det betyder at du skal ud og låne en brænder (hvis altså du ikke har én).

Det er dog en mere sikker løsning, og det er faktisk super simpelt. Først lægger du ét lag på tværs. Sørg for dit Icopal tagpap dækker ca. 10 cm indover det tagpap du tidligere har lagt.

Derefter lægger du dit næste lag på langs. På den måde højner du sikkerheden, og sikrer dig at du holder dit vedligehold på et lavt niveau.

 

Kontakt tagpap.dk for Icopal tagpap

 

Tagpap.dk har Danmarks billigste brandgodkendt WF Icopal tagpap. Derfor giver det mere end god mening, at bestille dit Icopal tagpap derfra. Servicen er i top og levering sker ganske hurtigt.

Kontakt dem og du kan igen have et smukt tag over hovedet, som ikke kræver den store mængde vedligeholdelse.