Sådan forkæler du din hund i efteråret

0
1711

Hunden kaldes ikke for ingenting menneskets bedste ven. Har du en hund, spiller den med stor sandsynlighed en stor rolle i dit liv. Den er loyal, kærligh og næsten altid i godt humør. For mange bliver hunden en fast følgesvend. En gammel hund kan også næsten blive opfattet som en del af familien. Vi elsker den, fordi den aldrig stiller urimelige krav til os. Allerhelst vil den bare gerne nyde vores selskab. Den er en perfekt legekammerat til de små. Andre kan den få til at føle sig mere sikker, når vi går tur eller er nede for at handle. Hvad enten din hund, betyder for netop dig, har den med garanti fortjent at blive forkælet. Her er tre gode tips til at forkæle din hund i det kommende efterår.

Gør dig selv og din hund en tjeneste og gå en tur

Ligesom mennesker har hunde brug for at komme udenfor. Og ikke bare for at klare naturens drifter. Hunde har det bedst, hvis de får lov til at boltre sig i det fri. Har du ikke en stor have, hvor din hund kan løbe frit, kan du alligevel nemt klare dens behov. Du skal bare gå en tur med den et par gange om dagen. Faktisk er en lille gåtur ikke kun godt for din firbenede ven. Det er også godt for dig. Alt for mange af os glemmer at røre vores krop. Især her i sensmmeren og efteråret gælder det om at komme lidt ud og nyde de sidste solstråler. Så tag din hund på en lille tur i dit område og gør noget godt for både dig selv og den.

Giv din hund noget at tygge på

Måske vi elsker hunde, fordi de minder lidt om os. Ligesom mennesker elsker hunde at have noget at hygge sig med i kurven om aftenen. Vi mennesker forfalder til slik eller et glad vin. Hunde derimod kan bruge timer på at tygge på et godt kødben. Nogen giver deres hund rester fra maden. Her skal du dog passe på. For din hund kan kløjes i for små ben. Et godt og sikkert alternativ er derfor et særlig hundeben. Du kan købe det der, hvor du også købe hundemad. Det vil din hund med sikkerhed sætte pris på!

God mad giver en glad hund

Også hunde har brug for god mad for at holde sig sunde og raske. Det gælder især i den mørke tid. Ligesom mennesker er det ikke lige meget, hvad din hund spiser. Ligesom dig selv har den brug for en god og sund kost. En kost, der er rigt afbalanceret på vitaminer og mineraler. Der er også en god idé at vælge mad, der giver din hund lidt at tygge på. Vil du gøre din hund glad, så gå efter Royal Canin kvalitetsfoder til hunde. Du går jo også op i, hvordan din mad ser ud og smager. Så hvorfor skulle din hund ikke også have det på samme måde?