Vælg den rigtige ejendomsmægler i Aalborg

0
1314

I Aalborg og omegn findes der et hav af forskellige ejendomsmægler kæder, så det kan være svært at vælge, når du skal købe eller sælge dit hus/lejlighed. Men det enten at købe eller sælge en bolig er en stor ting og derfor skal man nøje overveje det idet at valget og det efterfølgende køb/salg vil have konsekvenser for én mange år ude i fremtiden.

Miniguide til valg af mægler

Nedenfor finder du nogle små tips til at vælge den rigtige mægler til dig. Så i stedet for at vælge den første og den bedste så træd et skridt tilbage og læs vores anbefalinger inden du træffer valget.

1: Sørg for at det er god kemi

En god kemi imellem dig og mægleren er essentielt for at salget bliver en succes. For du skal stole på mæglerens vurdering og du skal føle at mægleren er din mægler, og at mægleren varetager dine interesser. Har du ikke en god fornemmelse med mægleren så opgiv vedkommende med det samme .

2: Sørg for at mægleren er lokalkendt

Skal du sælge en ejendom i Ålborg skal du bruge en ejendomsmægler i Aalbog og omegn, en som dækker dette område, og en som kender dette marked. For du ønsker en mægler, som altid er et skridt foran markedet så du kan være trendsætteren og ikke trendfølgeren.

3: Afstem prisen på forhånd

Vær realistisk overfor mægleren. Enten i forhold til hvor meget du har at købe for , eller i forhold til hvor meget din ejendom skal koste. At pynte på disse tal, foruden at det skader jeres samarbejde, vil betyde at mæglerens arbejde vil blive besværligt og din oplevelse af mæglerens resultat vil blive påvirket af det.

4: Vælg en uafhængig mægler

Mange mæglere er i dag i konsortium med kreditforeningsselskaberne, som betyder at de har en sekundær agenda. Derfor er det tilrådeligt at finde en uafhængig mægler såsom DMbolig. Årsagen er simpel deres rådgivning er ikke påvirket af deres virksomhedsstruktur og de har ikke et incitament til at få dig til at vælge et givent kreditforeningsselskab.