3 Gør-det-selv projekter til påsken

0
1952
byg selv skab og legehus

Så blev det endelig påske, men hvad skal man egentlig tage sig til i denne mærkelige tid, hvor vi alle skal blive hjemme?

Heldigvis har vi en masse gode idéer til jer der sidder og keder jer derude. Vi har samlet 3 gode idéer til gør-det-selv projekter, som I kan lave selv derhjemme.

Byg selv hegn

Mangler du et hegn til haven, eller er det gamle blevet slidt og kedeligt at se på? Så er det godt, at du nemt selv kan lave et. En af fordelene ved at bygge sit eget hegn er naturligvis, at man selv får lov til at beslutte, hvordan det kommer til at se ud, samt hvor god kvalitet det bliver.

Hvis du mangler at købe lidt ting, så er det heldigvis nemt at finde online, og så bliver det leveret til døren. Ellers er der også mulighed for at køre hen og samle det op de fleste steder. Derved undgår man også unødvendig kontakt med mennesker. Imens du venter kan du så gøre det hele klar ved at fjerne ukrudt, planter samt eventuelt gammelt hegn.

byg selv hegn

Vi har fundet en rigtig god guide til et byg selv hegn her.

Byg selv legehus

Børnene er hjemme hele tiden, og det kniber måske med at finde på noget, som de kan få tiden til at gå med. Lige nu er det oplagte tidspunkt at lave noget sammen, og hvad er bedre end at lave et legehus sammen? Ekstra bonus er også at I får lov at få mere kvalitetstid, og et projekt som børnene vil huske resten af livet.

 

Et legehus er faktisk et forholdsvis nemt byggeri, og det er noget de kan hjælpe med – holde brædder og hente værktøjer. Hvis det lyder spændende, så har vi naturligvis også fundet en guide til at bygge et legehus selv.

Byg selv dit garderobeskab

Et nyt garderobeskab er nok til at pifte de fleste værelser op. Det er en opgave for dem, som har hænderne ordenlig skruet på, men noget de fleste kan klare, hvis de holder tungen lige i munden.

Du får brug for en række ting til dette projekt. Skruer, plader, hængsler, skuffer, håndtag, maling og døre. Det lyder måske af meget, men det kan snildt findes online i et byggemarked.

Du finder en step-by-step guide til byg selv garderobeskab her.

Ét af disse projekter burde være nok til at få dig igennem påsken, uden at kede dig for meget. Og så er det jo en ekstra bonus, at du rent faktisk får noget ud af det, istedet for at sidde og kigge på fjernsynet den næste uges tid.