Hvad skal du forvente, når du skal have skadedyrsbekæmpelse

0
1372

Kan du høre noget i køkkenet om natten eller har du bemærket nogle ekstra edderkopper i garagen for nyligt? Det kunne være, at I/du har et skadedyrsproblem i huset. Hvis dette er tilfældet, så skal der gøres noget ved sagen omgående. At fjerne skadedyr er dyrere end at forhindre dem i at komme. Det kan kost op mod 2000kr, nemlig at få dem fjernet.

 

Det er vigtigt at holde sit hjem frit fra skadedyr. Først og fremmest, så er der ingen, der kan lide have disse uhyggelige kravlende dyr i sit hjem. Udover dette så kan dyr som termitter beskadige huset udefra og ind – det vil man meget gerne undgå. I denne forbindelse er det meget vigtigt at lave en aftale med et firma i dit område, der bekæmper skadedyr. Hvis det er rotter, så skal man have rottebekæmpelse. Hvis du overvejer at få skadedyrsbekæmpelse i dit hjem, så undrer du dig nok over, hvad du skal forvente dig af det første besøg i dit hjem. I denne artikel finder du nogle informationer, om hvad du skal forvente, så du ikke er på helt bar bund, når de kommer hjem til dig.

En professionel introduktion

Det professionelle team skulle gerne ankomme til tiden iført uniform og med alt udstyr i deres vogn. De skulle også gerne introducere sig selv, når de ankommer. Du skal kunne føle dig komfortabel med bekæmpelsen i dit hjem, da de skal bevæge sig frit indenfor og udenfor. Derfor skal du huske at spørge om alt, hvad du har af tanker og evt. bekymringer, inden de går i gang. Hvis du gør dette, så kan du slappe af og lade dem gøre deres arbejde ordentligt, så du kan blive fri for skadedyr.

 

Derefter vil de lede efter stedet, hvor skadedyrene har adgang til huset. Det kan være en kælder el. igennem kloaksystemet, hvis det f.eks. er rotter. I tilfælde af, at det er rotter, så kan I finde rottebekæmpelse på nettet. Dette vil tage noget tid, da de skal lede efter revner, hvor skadedyrene kan trænge ind i hjemmet. Derefter vil de tjekke i haven, hvis der er sådan en, da der også kan være steder, som komprimerer hjemmet ift. skadedyr.

 

Derefter vil de lave en rapport. Nogle steder får man en reel rapport ellers vil de give dig nogle informationer ift. hvad de har fundet ved gennemgangen af dit hjem. Lad dem arbejde alene, da det kan være svært og tage tid at lægge alle informationerne sammen.

 

Nu vil en diskussion følge. Idéen er, at man bliver fuldstændig informeret om, hvad de har fundet og hvilke løsninger der er. De kan give dig nogle indikationer, om hvordan du kan forhindre fremtidig invasion af skadedyr. Hvis det er rottebekæmpelse, så kan du allerede hjælpe med at sætte nogle fælder op. Det kommer an på, hvilket firma du benytter, men det kan være, at de allerede går i gang med de første skridt efter inspektion og diskussion.