Godt murerfirma i Hvidovre

0
1715
Omfugning af murværk

Renovering af hele huset

Vi har i mange år overvejet at få hele huset renoveret. Både de våde rum, men også de andre i underetagen, da vi vil have gulvvarme sammen med vores jordvarmesystem.

Men det er en stor beslutning at begynde en så gennemgribende renovering af huset, der omfattede både indvendig og udvendig omfugning, gulvvarme i hele husets underetage og flytning af en væg, så vi fik køkken alrum i stedet for som nu separat køkken og stue.

Murerfirma gav god pris

Vores første overvejelser gik på, hvem vi skulle vælge til denne store opgave. For hvilket murerfirma kan man stole på? Hvem skal endevende ens hjem – det er ikke bare lige noget, man kaster sig ud i.

Gennem nogle bekendte fandt vi frem til et murerfirma i Hvidovre.

Murerfirmaaet JLM Byg er egentligt et jysk firma, der har en afdeling i Hvidovre også. Og vi må sige, at deres jyske troværdighed og det faktum, at her er et ord et ord – virkelig tiltalte os. Vi følte os straks i gode hænder.

For selv om de nu også ligger i Københavnsområdet, så har de taget deres jyske identitet med.

Murerfirma HvidovreEt netværk af håndværkere

JLM Byg har i området opbygget et helt netværk af håndværkere, de kan stå inde for – og det betød for os som kunder, at da de gik i gang med badeværelse, så kom elektriker, tømrer, maler osv. fra disse samarbejdsvirksomheder.

Fordelen for os var, at vi kun skulle tale med en person, der så styrede hele byggeriet for os. De var en stor lettelse.

Vi er så glade for, at vi valgte et jysk murerfirma fra Hvidovre.

Murerfirma i Hvidovre

Murerfirmaet i Hvidovre er ikke et nyt firma, som man så ofte ser. JLM Byg har eksisteret siden 2008 – og det syntes vi – var rart at tænke på.

Vi er ikke specielt usikre eller lignende, men når man skal have huset ”endevendt”, som vi fik, er det vigtigt, at man kan stole på håndværkeren.

For vi fik faktisk både flyttet en bærende væg, lavet jordvarme i hele underetagen, slået en væg ned, så vi nu har køkkenalrum og lavet en lang række malerarbejder, sat nyt elektricitet ind, tapetseret og en lang række andre ting.

Murer var en hjælper

For os kan vi kun sige, at vores murer fra murerfirmaet i Hvidovre var en stor, stor hjælp.

Vi tør ikke tænke på, hvis vi var røget i den fælde som naboen – der valgte et for billigt polske firma og nu sider med bøvl og problemer til halsen.

Vi derimod kan nyde resultatet af flot håndværk, der er afsluttet præcist, som vi havde håbet.