Nyt Spisebordssæt til familien

0
1312

I det moderne familieliv er køkkenet, nærmere betegnet spisebordet blevet vores samlingspunkt. Det er her familierne samles midt i en travl hverdag. Det er ikke let at få det hele til at køre, samtidigt holde fast i nogle helt traditionelle familieværdier såsom at spise sammen. For at dette kan lykkedes og at det bliver en god oplevelse for alle parter, er det vigtigt, at spisebordet matcher familiens behov. Der skal være plads til alt og alle. Et spisebord har mange funktioner i det moderne samfund, det skal bordet helst leve op til.

 

Der skal være plads til børn og voksne. Der skal være plads til at kunne få gæster til frokosten og middagen. Der skal være plads til at børnene kan tage legekammerater med hjem til maden og der skal være plads til spontane bedsteforældrebesøg. Men vigtigst af alt skal der være plads til familien. Børn fylder meget. Det skal der også være plads til. Børn kan ikke spise stille og roligt – der skal røres ved alt og sanserne skal udvikle sig. Børn vil gerne udvikle sig sammen med forældre eller andre tætte voksne. Derfor er det rart med et stort spisebordssæt, hvor børnene kan underholde sig mens de voksne tilbereder maden. Således vil det også føles som, at familien er samlet og er fælles om aktiviteten. Mor og far kan nemlig hurtigt lige kigge på tegningen, der bliver tegnet og de små kan fortælle, hvordan dagen har været mens kartoflerne skrælles. Spisebordet er hjemmets samlingspunkt

 

Spisebordssæt der lever op til forventningerne

På markedet kan du finde mange forskellige typer af spiseborde med tilhørende stole, du kan også købe delene separat og således lave dit helt eget spisebordssæt. Der er ingen grænser. Antal stole, bordpladens størrelse og form, stolenes form – alt dette afgør du. Der er også flere og flere der vælger en bænk på den ene side og  stole på den anden. Det er egentligt ret smart – så behøver du ikke tælle stole, når du dækker op til gæster, du kan lade dem sidde så tætte op ad hinanden som muligt, hvis du mangler ekstra stole.

 

Spisebordsstole er også et valg man skal være omhyggelige med. Nu hvor spisebordet er et af de steder, du bruger meget tid, skal det også være behageligt og rart at sidde på stolene. I dag på markedet kan du finde virkelig mange forskellige stole. Med og uden armlæn og skammel form. Der er virkelig mange forskellige varianter. Også er der også forskel på stoleben. Det er små detaljer, men det betyder noget – for den der går op i detaljer. Det hele skal passe hjemmet.

 

Bordpladen på spisebordssættet er også vigtig. For tiden er det meget populært med plankeborde. Alene her er der meget at vælge imellem. Alt fra afstanden mellem plankerne til tykkelsen på plankerne. Ja, bordbene må du heller ikke glemme. Du kan få nogle standart modeller også er der modeller der er mere atypiske – mere unikke. Det hele er en smagssag – du vælger efter smag og behov.